Ποιοί είμαστε

  • ©Goethe-Zentrum Chania

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Το Goethe-Zentrum Chania λειτουργεί από το 2000 ως επίσημος αντικαταστάτης του πρώην Goethe-Institut Χανίων. Κατά συνέπεια είναι το μοναδικό συμβεβλημένο Kέντρο Γερμανικής Γλώσσας με το Goethe-Institut e.V. στη Κρήτη. Διευθύντρια του Κέντρου μας είναι η  κα Αργυρώ Γαναδάκη, η οποία δίδασκε για πολλά χρόνια στο πρώην Goethe-Institut Χανίων και σήμερα εξακολουθεί να είναι εξετάστρια των επίσημων εξετάσεων του Goethe-Institut Athen. Επίσης η κα Γαναδάκη είναι Επίτιμη Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στα Χανιά.

Στο Goethe-Zentrum Chania δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας. Στις τάξεις μας επικρατεί μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα μάθησης. Οι καθηγητές μας, πολλοί με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά, έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Γερμανικών και συμμετέχουν τακτικά σε προγράμματα κατάρτισης προκειμένου να σας στηρίξουν στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, φυσικά πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα τμήματα που διοργανώνουμε αντιστοιχούν στην κλίμακα επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Υποστηρίζουμε το Goethe-Institut Athen στη διεξαγωγή των εξετάσεων και εργαστηρίων/προγραμμάτων κατάρτισης καθηγητών στα Χανιά, διαθέτοντας τους χώρους και την εμπειρία μας. Στη Κρήτη είμαστε το μόνο Κέντρο που διεξάγει τις εξετάσεις TestDaF, μια γλωσσική εξέταση σε προχωρημένο επίπεδο, η οποία αναγνωρίζεται από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γερμανίας ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας και επιτρέπει την εισαγωγή σε αυτά.

Επίσης σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen καθώς και με τοπικούς φορείς οργανώνουμε και διεξάγουμε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Χανιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μία ματιά στις σελίδες μας ή περάστε από το Κέντρο.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στους χώρους μας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.